Молодику, який влаштував вдома наркопритон, дали 6 років

16.05.2018

Великописарівським відділом Охтирської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення стосовно 33-річного місцевого жителя за обвинуваченнями в незаконному обігу наркотичних засобів.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що, маючи не зняту та не погашену судимість за незаконне зберігання наркотичних засобів, обвинувачений на шлях виправлення не став, а продовжив свою злочинну діяльність.

«Зловмисник в смт Велика Писарівка у власному господарському приміщенні облаштував притон, де відповідні особи могли вживати заборонені речовини. Окрім того, обвинувачений систематично продавав наркотики наркозалежним особам. За місцем проживання зловмисника було проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено та влучено близько 1 кг небезпечного наркотичного засобу «канабіс», розфасованого в невеликі партії та призначеного для подальшої реалізації», – розповів начальник Великописарівського відділу Охтирської місцевої прокуратури Олексій Скоромний.

За вироком суду обвинуваченого визнано винним у інкримінованих злочинах за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання без мети збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів особою, яка раніше вчиняла подібний злочин) та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів) КК України. Зловмисника засуджено до 6 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: