Колишній перший замначальника Сумської поліції очолив філію інституту Бокаріуса

17.05.2018

Тимчасово виконуючим обов’язки завідувача Сумським відділенням Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз імені Засл. проф. Бокаріуса призначили Сергія Науменка.

Примітно, що його попередниця поки не звільнена, а знаходиться на лікарняному. Для довідки, у цій установі проводять більшість судових експертиз у справах, що розглядаються судами Сумщини.

Науменко Сергій Михайлович до 2016 року працював начальником слідства, а потім першим заступником начальника Сумського міськвідділу поліції. У 2017-му Сергій Науменко очолював слідчий відділ Слідчого управління Державної кримінально-виконавчої служби України Мін’юсту. Там пропрацював до травня 2018 року.

Згідно з декларацією за минулий рік, пан Науменко володіє недобудованим будинком у Сумах площею 258 метрів квадратних і тут же на трьох із дружиною і сином квартирою 90,05 метрів. Також у нього у власності є дві ділянки: 10 соток в Сумах із жовтня 2013 року і 10 соток у Степанівці Сумського району з вересня 2012 року. Ще 28 метрів квадратних землі в Сумах пан Науменко отримав у власність в жовтні 2017 року. Його дружина Вікторія Гунькова також володіє 10-ма сотками в Сумах із 2011 року. У неї у власності є також земля і будинок на 104,6 м кв в Ромнах.

Згідно з декларацією, пан Науменко не користується транспортними засобами, ймовірно, вважаючи за краще громадський транспорт. У той же час його дружина, яка працює в Роменської центральної райлікарні та обласному шкірвендиспансері, їздить на “Мазді 6” 2008 року

За 2017 рік Сергій Науменко отримав 370 тисяч гривень зарплати і 56 тисяч пенсії. При цьому до кінця року він назбирав 6 тисяч доларів готівки (за 2016 й готівку не декларував).

Вікторія Гунькова у Роменській ЦРЛ отримала 17 тисяч гривень за рік, а у шкірвендиспансері – 78 тисяч. Крім того, 837 гривень гонорару в дочірньому підприємстві «СІЛМЕД» ТОВ «Сумед», власником якого є Сергій Сліпченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: