У сумських потягах почали прибирати за євротехнологіями

17.05.2018

Відтепер прибирання внутрішніх приміщень вагонів у пунктах формування поїздів проводять професійні мийники-прибиральники рухомого складу замість провідників. Спеціальні мийно-екіпірувальні бригади задіяні в поїздах, які знаходяться в пункті формування поїздів понад 7 годин. Так, наразі в 11 пасажирських депо та дільницях, у т. ч. Сум, прибирання пасажирських поїздів уже здійснюють мийники-прибиральники рухомого складу, повідомили в Укрзалізниці.

Як зазначив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, новий підхід до прибирання поїздів здійснюється за спеціально розробленою технологією із застосуванням професійних технічних та миючих засобів. «Ми вивчили позитивний досвід наших колег з Білорусі, Казахстану та європейських колег та запроваджуємо у нас найкращі технології. Ми виконуємо доручення Уряду України та змінюємо якість подорожей у поїздах. Особливо актуально це зараз, напередодні літніх перевезень», – підкреслив керівник “Укрзалізниці”.

В. о. голови правління компанії повідомив, що відтепер “Укрзалізниця” буде використовувати єдиний універсальний миючий і дезінфікуючий засіб виробництва Великобританії, який за своїми якісними характеристиками значно переважає наявні миючі та дезінфікуючі засоби.

«Цей засіб використовується на всіх континентах світу для прибирання аеропортів, літаків, залізничних вокзалів і вагонів метрополітену. В Україні засіб отримав усі дозвільні документи для використання в авіа- та залізничному транспорті, погоджений у Міністерстві охорони здоров’я України, Міністерстві екології України. Наразі він є найбільш ефективним за миючими та дезінфікуючими властивостями і є найбезпечнішим для здоров’я пасажирів, що також підтверджено міжнародними сертифікатами ISO. Миючий засіб також допоможе боротися з неприємними запахами», – прокоментував Євген Кравцов.

Також для якісного прибирання поїздів кожна бригада мийників-прибиральників буде забезпечена парогенератором і миючим пилососом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: