На Сумщині попрощалися із загиблим у ДТП прикордонником

17.05.2018

У Глухові попрощалися з прикордонником Сергієм Чикотіло, загиблим у результаті ДТП.

Нагадаємо, трагедія трапилася 12 травня на автодорозі біля села Сопич. Близько 5 години ранку сторонні люди в кюветі побачили перевернуту «Ниву» і викликали поліцію. На місці НП без ознак життя був знайдений водій, пасажир отримав незначні на вигляд травми. Як виявилося, загинув 31-річний Сергій Чикотіло, який їхав зі своїм колегою. Вони обидва служили в одному з підрозділів Сумського прикордонного загону.

Над з’ясуванням обставин трагедії працюють правоохоронці, призначений ряд експертиз. У висновку судмедексперта, яке видано сім’ї, зазначено, що причиною смерті стала механічна асфіксія внаслідок стискання грудей і живота. Загиблий сильно вдарився об кермо в момент аварії… На даний момент подія кваліфікується як нещасний випадок на дорозі.

Сергій закінчив Глухівську школу №3, після служби в армії пішов у прикордонники. Коли були перші хвилі мобілізації, його призвали в АТО. Благополучно повернувшись додому, отримав статус учасника бойових дій.

Попрощатися із Сергієм прийшло дуже багато людей: однокласники, товариші по службі, друзі. Знайомі та рідні відзначають, що це була добра, світла людина, що всі побоювалися за його життя, коли прикордонник був у зоні військових дій. Але загинув Сергій на мирній території. У нього залишилася дружина і шестирічний син.

– Сергій любив усіх дітей. Але у своєму синові Марку взагалі душі не чаяв. Дитині сказали, що його тато став ангелом, – розповідає сестра загиблого Наталія. – Ми вдячні всім, хто підтримав нас у скрутну хвилину.

Джерело: nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: