Із Сум масово з’їжджають офіси комунальних підприємств облради

17.05.2018

Комунальні підприємства і установи  Сумської обласної ради почали масову перереєстрацію своїх офісів з адрес у Сумах на адреси в районах. Про це у Фейсбуці повідомив Олександр Тахтай:

За його словами, таким чином напередодні виборів з міського бюджету Сум виводяться гроші в «сумские окрестности» – Сумський, Білопольський і Краснопільський райони. Схема розроблена начальником управління комунальним майном облради Дмитром Нагорним.

Оскільки податки сплачуються за місцем знаходження центрального офісу комунальних підприємств і установ, їхнім керівникам було запропоновано у добровільно-примусовому порядку зробити перереєстрацію і для цього був направлений лист-взірець (на фото), в якому  міститься прохання до голови ОТГ виділити в оренду під офіс площу в нежитловому приміщенні на пільгових умовах – 1 грн на рік.

Таким чином, через політичні сварки і суперництво партії БПП, яку представляє обласна влада, з партією «Батьківщина», яку представляє  міська влада Сум, бюджет обласного центру має дещо схуднути…

Джерело: xpress.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: