Підприємцю вдруге підпалили кіоск

17.05.2018

Раніше ми повідомляли про підпал малої архітектурної споруди «Пивко», яка розміщена по провулку Лісному в місті Охтирка. Поліція на слід паліїв так і не вийшла, тому присмак безкарності скоріше за все штовхнув злодіїв на черговий злочин.

Як повідомив підприємець Сергій Коритник, у ніч з 11 на 12 травня зловмисники здійснили чергову спробу підпалу його торгової точки, що розташована в мікрорайоні Дачний. Зранку телефон Сергія Миколайовича почали обривати очевидці, які помітили сліди чорної кіптяви на вхідних дверях магазину.

«Прибувши на місце події, одразу відчув різкий запах дизельного палива, який до сих пір нагадує про нереалізований злочинний намір «доброзичливців», – розповів Сергій Коритник. – Палії добре підготувалися до справи, навіть завчасно відімкнули Інтернет, аби камери спостереження не зафільмували їхні кримінальні витівки. Зловмисники так поспішали, що цього разу навіть залишили на місці злочину тару з-під запальної суміші. Можливо, їх хтось наполохав або щось пішло не так – Слава Богу, вогонь не поширився на всю споруду і не проник всередину, незважаючи на те, що будівля була облита дизпаливом по всьому периметру.

…хотів би їм нагадати, що всі вчинки в житті повертаються бумерангом. І скільки мотузці не витися, кара за вчинене наздожене їх неодмінно. А щодо мене, то я не з лякливих і відступати від намічених цілей не збираюся. Більше того, якщо не буде дієвих результатів від місцевих правоохоронців, то буду змушений звертатися до обласних органів правопорядку та профільного міністерства», – стверджує Сергій Коритник.

Підприємець не може збагнути, чому в Охтирці так не солодко живеться представникам малого бізнесу. Зі свого боку чоловік справно поповнює бюджет, сплачуючи податки та облаштовує прилеглу територію. А взамін повинен щодня перейматися за власне майно і знаходити важелі впливу, аби слідство не збилося з вірного шляху, і все ж вдалося поліціянтам покарати як замовника, так і виконавців…

Джерело: roxolana.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: