Дорогою до школи дівчинку покусала собака

17.05.2018

Житель міста Лебедин Ігор Фролов розповів про прикрий випадок, що стався з його донькою: дорогою до школи на дівчинку напала зграя безпритульних собак, а одна з них навіть покусала. На щастя, поруч були правоохоронці, які відігнали псів і відвезли дитину додому.

“Сьогодні вранці моя дочка не дійшла до школи – на неї напали безпритульні собаки та одна з них вкусила дитину за ногу. За щасливими обставинами поряд знаходився наряд поліції, який відігнав тварин та відвіз дочку додому, звідки ми з дружиною повезли дитину в лікарню. Рана не значна, але дитина пережила шок і тепер боїться йти до школи. Найближчим часом буду тепер відводити до школи пішки або автомобілем. Ми написали заяву в поліцію та міському голові. Проблема в м.Лебедин з безпритульними собаками існує вже дуже давно і ніяк не вирішується. Чекаємо реакції, сподіваюсь вона буде на користь наших дітей, так як ми прагнемо жити в європейській країні, де в першу чергу турбуються про людей”, – написав Фролов на своїй сторінці у Фейсбуці.

У коментарях до цього посту лебединці підтверджують, що ситуація із безпритульними тваринами у місті критична, і навіть висловлюються за повне їх знищення, у той час, як місцеві зоозахисники виступають проти жорстокого ставлення до чотирилапих.

Нагадаємо, минулого тижня у центрі Лебедина невідомий на скутері із травматичної зброї вбив собаку, що жила на продовольчому ринку разом із сторожами. Зважаючи на небезпеку, яку міг становити цей вчинок, пошуком чоловіка зайнялася поліція.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: