Глухівчанка обійшла 32 майстрів краси у конкурсі “Креативне фарбування”

19.05.2018

Учениця 11 групи перукарів-модельєрів Глухівського вищого професійного училища Катерина Міхалева здобула перемогу у XVІ Міжнародному фестивалі перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий янгол» & Кубок Євразії. Дівчина представила свою майстерність у номінації «Креативне фарбування» і обійшла 32 учасника.

У цьому конкурсі багато залежало від задумки. Тут потрібно було показати себе майстром-універсалом та повністю створити образ: і пофарбувати, і зачіску зробити, і мейкап, і одяг та аксесуари підібрати. До речі, у таких конкурсах не останню роль грає виступ моделі на подіумі.

“Образ вийшов цілісним та не перевантаженим. Дуже важливо гармонічно поєднати всі подробиці в одне ціле. Катерина заздалегідь почала працювати над ідеєю. Журі оцінили образ моделі, звернули увагу на професіональний і технологічний рівень виконання роботи”, – розповідає керівник конкурсантки Марина Румянцева.

Катерина Міхалева поступила в Глухівське ВПУ в цьому навчальному році, але вже встигла взяти участь у двох міжнародних конкурсах і отримати призові місця.

“Насправді не очікувала, що стану першою, бо змагались досвідчені майстри, учасники були і з-за кордону, – говорить Катерина. – Дуже хвилювалась, з образом імпровізувала, як могла. Моделі малювала сині брови, журі так на це дивилось, я вже подумала, що не оцінили. До кінця конкурсу не залишились, бо спізнювались на останню електричку. Вже у дорозі зателефонували і сказали, що я перемогла”.

Як говорить Катя, їй завжди подобалось когось фарбувати, робити зачіски. Думка навчитись перукарській справі прийшла до неї у декреті.

Це не перша освіта дівчини. Катерина закінчила ГНПУ. Але знайшла себе не у педагогічній справі. Її головна мета – робити людей щасливими та гарними.

Дівчина постійно розширює свій кругозір в улюбленій справі: відвідує майстер-класи, семінари та намагається завжди бути в курсі трендів і модних тенденцій сезону. Вона вже працює на компанію «Estel», зараз вчиться на технолога. Катерині запропонували роботу в одному з салонів краси в Сумах. Каже, що у великому місті можна застосовувати свої знання. А ось у Глухові навряд хтось схоче сильно експериментувати зі своїм образом. А знання губити шкода.

Джерело: https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: