Лантушенко хоче подарувати компанії-забудовнику 10 мільйонів гривень

19.05.2018

Депутат Сумської міської ради від “Солідарності”, начальник управління молоді і спорту Сумської ОДА Дмитро Лантушенко повідомив про те, що наступної сесії наполягатиме на виділенні 10 мільйонів гривень для завершення робіт по стадіону “Авангард”. Нагадаємо, що у 2017 році тендер на проведення реконструкції, оголошений управлінням капітального виробництва, виграв забудовник БК “Федорченко” із  сумою 18 мільйонів гривень, але згодом будівельна кампанія заявила, що передбаченого бюджету не вистачає і зажадала його збільшення.

Про виділення додаткових 10 мільйонів Лантушенко написав на своїй сторінці у Фейсбуці, показавши у якому жалюгідному стані наразі знаходиться арена:

“Ось так сьогодні виглядає головна спортивна арена Сум-стадіон Авангард.

Під час прийняття бюджету на 2018 рік я особисто пропонував виділити 10 млн. щоб вже в цьому році закінчити основні роботи.

Пропозиція не була підтримана, в результаті, сьогодні у всіх спортивних залах Авангарду тече дах і всюду пліснява. Діти трьох (!!!) міських ДЮСШ позбавлені можливості займатись футболом, легкою атлетикою та іншими видами спорту на вулиці.

Віра Мотречко з цим жахом треба терміново щось робити.

На черговій сесії готую запит з пропозицією негайно виділити кошти на продовження ремонту”.

Виходить, що замість того, аби із залученням правоохоронних органів розібратися, чому забудовник не виконує умови договору і не доводить розпочату справу до завершення, Дмитро Лантушенко знову буде вибивати для нього мільйонні кошти. Велика вірогідність того, що наполеглива підтримка забудовника грунтується на певному особистому інтересі. Цікаво, після виділення будівельній компанії кругленької суми  чи не з’явиться у депутата черговий халявний таунхаус?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: