Лікарі Сумщини “озброїлися” електрошокерами

20.05.2018

Лікарі Роменської станції екстреної медичної допомоги тепер мають у «сумці медика» ліхтарик, який за потреби слугуватиме електрошокером. Такий подарунок їм зробив постійний помічник — депутат Сумської обласної ради від партії «Відродження» Дмитро Кірюхін.

За словами лікаря станції Олександра Пілюгіна, сьогодні в Україні почастішали випадки неадекватної поведінки з боку пацієнтів. «Відомі випадки, коли на співробітників «швидкої» нападали, били. У Запоріжжі взагалі сталася трагедія — там вагітну жінку-медика вбив психічно хворий», — розповів чоловік. Він додав: роменські лікарі не завжди мають можливість їздити по двоє, на 80% викликів жінки-фельдшери вирушають самі. Тож від неприємних інцидентів ніхто не застрахований.

«Ми звикли думати про хворих: намагаємося забезпечити станції медикаментами, носилками, електрокардіографами, автомобілями тощо (Дмитро Євгенійович і в цьому завжди допомагає). А цей подарунок — піклування про безпеку наших працівників, за що ми дуже йому вдячні», — відзначив Олександр Пілюгін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
13.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 24 вибухи
13.05.2024 У Білопіллі співробітники ДСНС врятували бабусю, в помешкання якої потрапив ворожий снаряд
13.05.2024 У поліції показали наслідки ворожих ударів по прикордонню
13.05.2024 Волонтери Червоного Хреста доставили допомогу жителям села на Глухівщині, що за 2 кілометри від кордону з РФ
13.05.2024 У Сумському районі внаслідок обстрілів пошкоджені житлові будинки
13.05.2024 На Сумщині за тиждень зареєстровано 91 небезпечну подію

Коментарі: