Відвідувач магазину викрав скриньку з пожертвами

21.05.2018

Рано-вранці до магазину квітів, що розташований в одному з парків Глухова, зайшов молодий чоловік і не говорячи ні слова схопив з прилавка скриньку з грошима, які містяни збирали на лікування хворої дитини, та кинувся навтьоки. Продавчиня магазину, швидко зорієнтувавшись, вибігла слідом за ним. На вулиці жінка помітила поліцейських, які патрулювали місто, тож звернулася до них, пояснила ситуацію та показала напрямок, в якому побіг грабіжник.

За кілька хвилин працівники поліції розшукали і затримали зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий житель, який уже не раз потрапляв у поле зору поліції за різного роду правопорушення і навіть був судимий за крадіжки і грабежі. Щоправда скриньку для пожертв він уже встиг розламати та дістати з неї кілька сотень гривень. Однак витратити чужі гроші грабіжник не встиг, тож 411 гривень людських пожертв йому довелося повернути.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За відкрите викрадення чужого майна згідно санкції статті зловмиснику може загрожувати штраф або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: