Поліція розшукує нападників, які погрожували вбити чоловіка

21.05.2018

До Кролевецького ВП звернувся 42-річний мешканець Кролевця із заявою про те, що близько 07:20 на нього здійснено напад. Про це повідомили у місцевому відділенні.

Чоловік повідомив, що троє невідомих осіб, одягнених у камуфляжний одяг, у масках-балаклавах, озброєні автоматичною зброєю, представились працівниками поліції, із застосування фізичної сили, посадили його до автомобіля «Audi Q7» темно-синього кольору та вивезли до лісу за межі м. Кролевець. Погрожуючи вбити, вимагали грошові кошти.

З метою отримання коштів зловмисники зателефонували дружині потерпілого з погрозами вбити чоловіка. Дізнавшись, що остання повідомила про дану подію до поліції, зловмисники переодягнулись, спалили одяг та, залишивши потерпілого зв’язаним у лісі, зникли з місця скоєння злочину.

За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 187 КК України. У рамках відкритого кримінального провадження працівники поліції встановлюють громадян, які вчинили дане кримінальне правопорушення.

Усіх, кому відома будь-яка інформація щодо даної події, просять повідомити за телефонами 9-53-39, 068-801-72-95, 050-327-54-18, або звернутися до Кролевецького відділення поліції за адресою: м. Кролевець, вулиця Грушевського, 21.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: