Відкрите судове засідання над мером Ромнів транслюватимуть онлайн

21.05.2018

Роменський міськрайонний суд призначив кримінальне провадження за обвинувальним актом відносно Сергія Салатуна, за ч. 2 ст.15, ч.3 ст. 368 КК України до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 04 липня о 13: 00.

Судове засідання буде транслюватися на офіційному веб-сайті Роменського міськрайонного суду Сумської області веб-порталу «Судова влада України».

Інформаційно: мера міста звинувачують у тому, що він вимагав, а згодом і  отримав 50 000 грн. неправомірної вигоди від регіонального менеджера одного з товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп’ютерних та кабельних мереж на території міста Ромни. Спочатку він отримав 10 000 тисяч гривень за внесення даного питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради та під час одержання другої частини в розмірі 40000 гривень, його затримали правоохоронні органи.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Справу розглядає суддя  Інна Машина.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: