У Сумах стало на чотири зупинки більше

22.05.2018

Минулого тижня виконком Сумської міськради прийняв чергове рішення про збільшення кількості зупинок громадського транспорту в місті. Йдеться про повернення і узаконення деяких зупинок на вимогу, які були скасовані з 20 березня минулого року, коли приватні автобуси в Сумах стали працювати у звичайному режимі, а не в режимі маршрутного таксі. У жовтні минулого року виконком уже повернув 22 зупинки. Цього разу відділ транспорту запропонував доповнити перелік ще чотирма новими зупинками: «Білопільське шосе», «Райдержадміністрація», «Сквер СКД» (навпроти Іллінської церкви) і «Провулок Чехова». Виконком проголосував за них без заперечень.

Крім того, керуючий справами міськвиконкому Степан Пак запропонував також змінити назву зупинки «3-а поліклініка» на «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1». Однак інші члени виконкому заперечили, що це, м’яко кажучи, не дуже вдала назва для зупинки.

– Потрібно якусь іншу назву для цієї зупинки придумати, – сказав Олег Тетьоркін. – Я розумію, що такого медзакладу, як 3-тя поліклініка у нас більше немає, але писати на зупинці або в розкладі руху «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» – це дуже довго, а якщо скорочено – «ЦПМСП №1» , то багато хто взагалі не зрозуміють, що це таке. А уявіть, як водієві оголошувати назву зупинки!

У підсумку після доволі тривалого обговорення вирішили назвати нещасливу зупинку просто «Медичний центр».

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: