Під час обшуку в 52-річного чоловіка знайшли саморобний пістолет

22.05.2018

До Великописарівського відділення поліції надійшла інформація, що житель села Олександрівка може зберігати вдома незаконну зброю. Провівши необхідні оперативно-профілактичні заходи, працівники поліції й справді виявили вдома у 52-річного чоловіка саморобний пристрій для стрільби, що за висновком експертизи придатний для проведення пострілів, і є вогнепальною зброєю кустарного виготовлення.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вчора ж, у полі, за півтора кілометри від села Товстодубове Глухівського району прикордонний наряд, виконуючи обов’язки по охороні державного кордону України, виявив на землі артилерійський снаряд та дві мінометні міни часів Другої світової війни. Прикордонники повідомили про небезпечні знахідки поліцію.

На місцях виявлення боєприпасів виставлено охорону поліції до прибуття саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: