Управління освіти зекономило півмільйона

22.05.2018

Про це під час апаратної наради 21 травня доповіла заступник начальника управління освіти і науки Тетяна ДРИГА, звітуючи про проведення минулоріч структурним підрозділом закупівель через електронну систему ProZorro.

За результатами переговорних процедур управління уклало договори на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води з ТОВ «Сумитеплоенерго» на 3 млн грн. та ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» в розмірі 670 тис грн.; електричної енергії – з ПАТ «Сумиобленерго» на 727 тис. грн. та газ природний, скраплений або в газоподібному стані – з ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» на 325 тис. гривень.

Тетяна Дрига зазначила, що при закупівлі природного газу управлінням освіти і науки перед укладенням договору з ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» попередньо було двічі проведено відкриті торги, які не відбулися у зв’язку з відсутністю достатньої кількості учасників.

Управління освіти і науки протягом минулого року розмістило 36 оголошень про проведення закупівель, на загальну суму 1,9 млн гривень.

Під час проведення допорогових закупівель за допомогою електронної системи ProZorrо управління освіти і науки уклало договори на загальну суму 2,3 млн гривень. Економія бюджетних коштів склала 478,7 тис. гривень.

Разом із тим у 2017 році було розпочато закупівлі на об’єктах енергосервісу, а саме: школи № 3 та міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з подальшим укладанням в 2018 році енергосервісних договорів на загальну суму 2,1 млн гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: