Чому нові тролейбуси, які прибули в Суми, не біло-червоні?

22.05.2018

Директор комунального підприємства «Електроавтотранс» Віталій Однорог відреагував на негативний відгук тимчасової контрольної депутатської та громадської комісій щодо продовження його перебування на посаді керівника. Пролонгацію контракту не коментує, зміну кольорів кузова нових тролейбусів (замість обіцяних біло-червоних) – із постачальником погодив.

Нагадаємо, що минулого тижня Сумський міський голова Олександр Лисенко подовжив контракт із Віталієм Однорогом на посаді керівника комунального підприємства. Пославася на те, що директор виконав ті умови, які він висував до нього.

У свою чергу, голова тимчасової контрольної комісії Сумської міської ради Олексій Рябенков заявив, що дії керівника не кореспондувались з висновками комісії, яка вивчала діяльність «Електроавтотрансу», та його директора, а гроші, які виділялись підприємству, могли б бути витрачені краще.

А голова громадської транспортної комісії Володимир Ведмедєв заявив, що остання закупівля тролейбусів проведена з порушенням, зокрема, у технічних умовах прописувались одні умови, а привезли транспорт інший.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: