Триває розгляд позову тервідділення Антимонопольного комітету до ПАТ “Сумигаз”

22.05.2018

До господарського суду звернулось Сумське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України з позовом до Публічного акціонерного товариства «Сумигаз» відповідно до якого просить суд зобов’язати відповідача виконати рішення адміністративної колегії Сумського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 05.10.2017 за № 10, яким зобов’язано Публічне акціонерне товариство «Сумигаз» припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, зазначене у пункті 2 резолютивної частини рішення від 05.10.2017 № 10, шляхом прийняття на абонентський облік Публічним акціонерним товариством «Сумигаз» приладів обліку газу, внесених до Реєстру затверджених типів засобів вимірювальної техніки, незалежно від їх типу, назви чи виробника, встановлених у відповідності до вимог погодженої Публічним акціонерним товариством «Сумигаз» проектної документації та вимог Кодексу газорозподільних систем на замовлення споживачів, в тому числі гр. Пономаренка суб’єктами господарювання,які мають відповідні дозволи.

Представники позивача, відповідача та третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Пономаренко В.А. у судове засідання з розгляду справи по суті 21.05.2018 прибули.

У судовому засіданні судом продовжено з’ясування обставин справи та дослідження доказів, а саме: розпочато дослідження СD-дисків (відеозаписів), поданих відповідачем.

За результатами судового засідання від 21.05.2018 судом оголошено перерву у судовому засіданні до 01.06.2018, 11 год. 30 хв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: