У Сумському районі згоріла жінка

22.05.2018

21 травня о 23:15 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу житлового будинку на вул. Маяковського у с. Терешківка Сумського району. Про загоряння повідомили сусіди. На місце події було направлено відділення чергового караулу 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та черговий караул Державного пожежно-рятувального поста № 29 смт Степанівка.

На момент прибуття вогнеборців помешкання було повністю охоплене полум’ям. Для безперебійної подачі води на гасіння автоцистерни довелося дозаправляти від водонапірної башти, що знаходиться на відстані за 3 км від осередку горіння. Під час ліквідації пожежі у житловій кімнаті серед уламків було знайдено тіло жінки.

О 00:40 пожежу локалізували та не допустили її подальшого розповсюдження, о 03:23 – ліквідували. Всього на гасіння було задіяні 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група підрозділів Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Як було з’ясовано, загинула господарка будинку 1949 р. н.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: