На Сумщині перевіряють, наскільки безпечні дитячі табори

22.05.2018

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області розпочали перевірку оздоровчих закладів. Усього будуть інспектувати 14 таборів.

«На даний момент їх перевірили п’ять. За результатами перевірки вручені приписи з термінами усунення порушень до початку відкриття закладу відпочинку. Більшість порушень вимог пожежної безпеки в позаміському таборі відпочинку імені Кості Яніна, який знаходиться в Ямпільському районі. В даному таборі необхідно замінити електрообладнання, забезпечити первинними засобами пожежогасіння, відремонтувати систему протипожежного захисту», – коментує речник управління ДСНС України у Сумській області Олег Стрілка.

Директор позаміського закладу оздоровлення та відпочинку ім. К. Яніна Тетяна Родителева згодна з тими зауваженнями, які працівники МНС виклали у своєму акті: “Це було в листопаді місяці, коли табір було законсервовано. Але це всі слушні зауваження, які ми зараз всі ліквідуємо. І я маю надію, що ми їх всі ліквідуємо 100%”.

Усього протягом 2018 на Сумщині планується робота 730 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. З них 675 пришкільних та профільних, 22 позаміських, 24- праці та відпочинку та вісім наметових містечок, один – санаторного типу.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: