Постраждалим у білоруській ДТП планують виділити мільйон гривень

22.05.2018

Завтра, 23 травня, на сесію Сумської міської ради виноситиметься питання про надання допомоги  всім родинам школярів, постраждалих у ДТП в Білорусі. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник апарату Сумської ОДА Дмитро Живицький:

“Цього тижня неодноразово зустрічався з заступницею міського голови м. Суми Віра Мотречко з питань надання допомоги сім’ям постраждалих хлопців.

Сьогодні Віра Володимирівна повідомила що це питання було опрацьовано та на завтрашню сесію мської ради виноситься питання надання допомоги всім постраждалим (у т.ч. і родині загиблого Владислава) загальним обсягом 1 мільйон гривень”.

За інформацією посадовця, після переводу дітей з реанімації лікування у Білорусії для громадян України вже платне, оскільки відсутня міжурядова угода між нашими країнами.

“Вартість одного дня перебування у стаціонарному відділенні приблизно від 50 до 150 долл. США в залежності від стану і необхідного лікування, хірургічного втручання і т.д.

Більшість хлопців мінімум 2 місяці ще не можна буде перевозити в Україну. Тому цей мільйон на всіх скоро може закінчитись”, – зазначає Живицький.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: