11-річний Діма Пермяков потребує допомоги в боротьбі з лімфомою Беркітта

22.05.2018

Хлопчик навчається в 6-му класі. Як більшість однолітків, Діма любить фізкультуру, захоплюється футболом і навіть грає за шкільну команду.

Розмірене життя скромної сім’ї Пермякових порушила небезпечна хвороба, що загрожує життю їхнього сина. Під час проходження шкільного медогляду, у хлопчика виявили ущільнення в черевній порожнині. Діму направили в Ромни на МРТ. З підозрами на онкологію хлопчика направили в гематологічне відділення Сумської обласної лікарні. Дімі зробили діагностичну операцію та взяли пункцію. Остаточний клінічний діагноз, поставлений Дімі вже в Києві: лімфома Беркітта з ураженням черевної порожнини, тазу, наднирника, лівої стегнової кістки, стадія IV.

У лікарні Діма знаходиться трохи більше двох тижнів. Перший тиждень він проходив обстеження, на даний момент лікарі вже почали лікування. Для лікування Дімі необхідний ряд медичних препаратів на суму 21 723, 36 грн: «Цітозар» -10 упаковок, «Метотрексат» 50 мг – 12 упаковок, «Метотрексат» по 500 мг – 8 флаконів, «Дексаметазон» – 8 упаковок, «Адрибластин» – 2 упаковки. Сума дуже велика для батьків хлопчика.

Крім Дмитра, у сім’ї є ще двоє старших діток. Тепер вони вдома з татом, а мама буде в лікарні з Дімою. Мама взяла на час лікарняний, як буде далі, поки невідомо. Діма вже дорослий хлопчик, він все розуміє і готовий боротися, тримається молодцем, не сумує! Але без Вашої допомоги і підтримки йому не впоратися. Підтримайте, будь ласка, Діму!

Про те, як допомогти Дімі Пермякову – читайте на сайті БФ “Надіюсь і вірю”.

Джерело:https://religions.unian.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: