Дружина Порошенка – у захваті від сумського театру

23.05.2018

Сумський сімейний театр “Нянькіни” виступив у Національному академічному театрі імені Івана Франка із виставою “Чужий”. До столиці театралів запросила дружина Президента Марина Порошенко.

Пані Марина побачила цю виставу у виконанні сумських акторів наприкінці березня цього року, коли відвідувала Суми з офіційним візитом. Тоді ж жінка запросила акторів зіграти «Чужий» у Києві. Команда, яка представила столичним глядачам виставу, складала 37 чоловік. Це вихованці Сумського дитячого будинку імені С. П. Супруна, Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей області та Танцювальної студії “Артес”. Допоміг із фінансовими витратами на мандрівку Благодійний фонд “Технологія”

“Це була велика відповідальність, бо мало хто взагалі з Сум брав участь у виставах в Києві. Дуже багатьом акторам так і не вдається виступити на сцені цього театру, хоча й дуже стараються”, – говорить Володимир Нянькін, співзасновник теару “Нянькіни”.

У захваті від побаченого залишилася перша леді України, йдеться у коментарі Марини Порошенко на офіційному сайті Президента:

“Я дуже рада нашому знайомству, адже їх акторська гра дуже щира і чуттєва. Це вистава, яка зачіпає за живе! Вона спонукає любити ближнього і творити добро! І я впевнена, що столичні глядачі також високо оцінять виступи юних сумчан. І хто знає, можливо саме серед цих юних талантів виросте нова плеяда відомих українських акторів, таких як Богдан Ступка, Ада Роговцева чи Наталя Сумська”.

Після перегляду вистави у столиці, сумчан запросили вже за тиждень виступити на Міжнародному фестивалі у Пирогово.

Джерело: spec-kor.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: