В АТО загинули бійці, які служили в 16 ОМПБ

23.05.2018

На Сході України загинули двоє військових, які раніше служили в 16 ОМПБ.

Військові 24 ОМБр ім. Короля Данила Андрій Маслов (позивний «Футболіст») і В’ячеслав Куцман («Цинк») загинули в бою з диверсантами “ДНР”. Трагедія сталася 21 травня в Донецькій області біля села Південне (Чигирі). Про це повідомляє прес-служба підрозділу.

Близько п’ятої години ранку на південній околиці села Чигирі була виявлена група противника. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехоплення ДРГ, зупинивши її просування і відкинувши ворога від позицій захисників України. У результаті зіткнення ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти. У цей час українська армія втратила двох солдатів, ще четверо поранені.

– У 24 ОМБр загинули в бою мої брати «Футболіст» і «Цинк». Ще четверо наших хлопців у цьому ж бою поранені, двоє важкі. Ми всі вихідці з БСП «Донбас», потім разом були в 16 батальйоні 58 Бригади, потім у 72 Бригаді. Загинули через 40 днів після смерті командира «Мая» (Володимир Майборода). Я не знаю, що відбувається і чому так, – пише на своїй сторінці один із товаришів по службі загиблих Роман Кириченко.

Джерело: nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: