Яким управлінням міськради сумчани найбільш незадоволені?

23.05.2018

«Сумські дебати» провели опитування: «Роботою якого департаменту, управління чи відділу Сумської міської ради ви незадоволені найбільше?». Свої відповіді дали 836 відвідувачів нашого сайту.

Лідером антирейтингу (195 голосів) виявилося управління капітального будівництва та дорожнього господарства, яке очолює однопартієць мера Віталій Шилов. Імовірно, такий результат передусім обумовлений масовим невдоволенням станом доріг у Сумах, яке висловлюють і водії, і пішоходи.

ІІ місце (192 голоси) – відділ охорони здоров’я під керівництвом в.о. начальника Олени Чумаченко. Саме цей підрозділ мерії довго тримався у топі нашого опитування, і мінімальний розрив із першим місцем свідчить про те, що жителі обласного центру мають чимало претензій до чиновників від медицини. Очевидно, на показнику відобразилось і ставлення народу до впровадження медичної реформи, враження від стану лікарень та медичного обслуговування загалом.

ІІІ місце (84 голоси) посідає управління освіти і науки, начальником якого є Антоніна Данильченко.

Серед найбільш гучних освітянських скандалів, що міг вплинути на голосування, – можливість закриття класів мистецтв у ССШ №29 через недостатність фінансування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: