Власнику кафе зламали щелепу

23.05.2018

До Путивльського відділення поліції зателефонував 44-річний власник одного з місцевих кафе. Він повідомив, що один із відвідувачів зламав йому щелепу.

«На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, – коментує Оксана Федченко, начальниця Путивльського відділення поліції. – Учасники конфлікту були агресивно налаштовані, тож, якби не приїзд правоохоронців, невідомо чим все могло закінчитись. Дрались як жінки, так і чоловіки».

Як з’ясували поліцейські, у кафе відпочивало декілька компаній. Дехто святкував зустріч випускників, інші гості прийшли на день народження. А коли одна з молодих дівчат почала непристойно поводитись та чіплятись до інших відвідувачів, дружина заявника зробила їй зауваження. Та окрім словесних образ, 22-річна дівчина почала битись. Підігріті алкоголем товариші, вирішили вступитись за неї. Розпочалась бійка. У результаті чого окрім жінок, постраждав власник кафе, якому 22-річний приятель дівчини зламав щелепу. 

Наразі всі вони з тілесними ушкодженнями різної ступені тяжкості звернулись за допомогою до лікарні та поліції. За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст. 122 ч. 1 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», та ст. 125 ч.1 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Так, надмірне вживання алкоголю може коштувати сплати штрафу, виправних робіт чи навіть позбавлення волі строком до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: