У Сумах люди вишукуються в черги за субсидіями

24.05.2018

У департаменті соціального захисту населення сумчани стають у черги через зміни порядку призначення житлової субсидії. Процедура змінилася з травня. Відтепер не матимуть право на субсидію сім`ї, котрі мають площу будинку більше 200 квадратних метрів, або квартири більші за 120 квадратів. Тільки за рішенням комісії можуть надавати субсидію тим домогосподарствам, у яких є транспортний засіб віком до 5 років. Змінилися й правила подання документів на субсидію.

“Основна за кількості категорія, це люди, які отримували субсидію на фактично проживаючих, де в сім`ях хтось фактично не проживав. У нас на обліку порядком 9ти тисяч родин таких, звичайно їм треба прийти і підтвердити право на оформлення субсидії самостійно. Також, не зважаючи на те де проживають члени сім’ї, їх потрібно вносити в декларацію. Членами сім`ї є подружжя, а також діти до 18-ти років”, – коментує заступник директора департаменту соціального захисту населення Сумської міськради Ірина Лагіренко.

Щоб підтвердити право на отримання субсидії, сумчани можуть звертатися не лише в департамент соціального захисту населення, що на Харківській, 35, а також до центру надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою Горького, 20.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: