Поранений під Щастям боєць почав ходити без палиці

24.05.2018

Такі результати лікування та реабілітації,гроші на які збирали серед небайдужих сумчан волонтери.

Євген Журавель служив у 92-гій бригаді. Поранення отримав три роки тому під Щастям під час обстрілу. Йому роздробило п’ятку. За лікування бралися не всі лікарі. Врешті чоловік знайшов столичну клініку, де його погодилися прооперувати. Сума у понад 60 тисяч гривень виявилася непосильною, тому звернувся до волонтервів Громадського фонду «Суми».

«Він приніс аптечку у фонд з донькою, і я побачила, що він з паличкою. Потім через рік він прийшов і запитав, чи можемо ми допомогти зі збором коштів, що він домовився з клінікою, де йому можуть допомогти побороти хворобу», – згадує виконавчий директор ГФ «Суми» Олександра Мартиненко.

На підтримку пораненого бійця в міській галереї організували благодійний аукціон. На ньому вдалося зібрати близько 44-ти тисяч гривень. Решту зібрали серед небайдужих сумчан. Таким чином, Євгена взялися прооперувати.

Полотно «Ранок» Івана Гапоченка, що зараз прикрашає стіну в кімнаті чоловіка, Євгену подарувала сімейна пара під час того самого аукціону. Робота нагадує про спільну участь сумчан в одужанні бійця.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: