У парку затримали чоловіка, який лякав перехожих

24.05.2018

У Середино-Буді дільничний викрив чергового зловмисника, який розгулював містом з набоями у кишенях. В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження, в рамках якого встановлюють походження двадцяти боєприпасів.

Зловмисника помітив дільничний в парку міста. Чоловік був в стані сильного алкогольного сп’яніння та лякав своїм виглядом оточуючих. Аби встановити стан сп’яніння чоловіка, правоохоронець вирішив доставити його до лікарні, де при особистому огляді речей, в кишені куртки, знайшов у нього 20 набоїв калібру 5,6 мм.

«Чоловіку 59 років, – коментує Сергій Забозлаєв, начальник Середино-Будського відділення поліції. – Веде антисоціальний спосіб життя. З його слів, набої нещодавно знайшов на смітнику на одній з вулиць міста, які вирішив залишити собі. Боєприпаси працівники поліції вилучили та направили на дослідження, за результатами чого і будуть прийняті відповідні рішення».

Слідчі поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойоми припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: