Мешканці села на Сумщині відрізані від обласного центру

24.05.2018

Мешканці села Склярівка Сумського району звернулись до заступника голови облдержадміністрації Миколи Подопригори під час особистого прийому. Вони скаржились на відсутність транспортного сполучення з обласним центром. Люди не мають можливості їздити в Суми, хоча на паперах наразі є один вранішній маршрут Річки – Суми, водій якого має заїжджати у Склярівку, однак цього не робить.

Як пояснюють фахівці, перевізники відмовляються брати маршрут Суми – Склярівка через низький пасажиропотік. Договір з останнім перевізником закінчився ще у вересні минулого року, а нового ще не знайшли. Цей маршрут знову виставили на конкурс, який відбудеться 5 липня цього року, і вже після нього вирішуватиметься питання транспортного сполучення.

Микола Подопригора надав доручення компетентним органам вжити конкретних заходів щодо перевізника з маршруту Річки – Суми, який не виконує умови договору і зазначив, що з боку обласної і районної влади до наступного конкурсу маршрутів буде проведена належна робота з надавачами послуг

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: