Начальник обласного управління Лантушенко хоче 4 мільйони відкату?

25.05.2018

Епопея із ремонтом стадіону “Авангард” продовжується. Нагадаємо, минулого року тендер на руконструкцію об’єкту виграла будівельна фірма “Федорченко” із пропозицією в 18,5 мільйонів гривень. Коли кошти були повністю освоєні, БК “Федорченко” відмовилася продовжувати реконструкцію, хоча работи там виконані всього  близько на 50 відсотків.

Замість того, щоб звернутися до правоохоронних органів і притягнути забудовника до відповідальності, який відмовляється виконувати умови угоди, яку сам підписав, запропонувавши свою ціну, депутат Сумської міської ради, начальник обласного управління молоді і спорту Дмитро Лантушенко пропонує додатково виділити БК “Федорченко” ще 10 мільйонів, фактично подарувавши будівельній компанії ці кошти.

Але і на цьому сюрпризи не скінчилися. Як відзначив сумчанин Андрій Пархоменко у зверненні до народного депутата, сам же начальник управління молоді і спорту у своєму депутатському запиті відзначає, що для реконструкції стадіону потрібно було 24 мільйони. Однак, якщо відняти від цієї сумми 18 мільйонів, які вже отримав забудовник, то виходить, що не вистачає всього 6 мільйонів. Тому Андрій Пархоменко у своєму зверненні резонно припускає, що 4 мільйони підуть на відкати для самого Лантушенка, на адресу якого вже неодноразово звучали подібні закиди.

Нагадаємо, раніше Дмитра Лантушенка вже ловили на привласненні автомобіля АТОшників та раптової появи безкоштовної елітної нерухомості.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: