У Сумах 4-річна дівчинка отруїлась невідомою хімічною речовиною

26.05.2018

Троє малюків опинились на лікарняному ліжку з отруєннями, ще троє – з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

Поліцейські вкотре закликають громадян, у кого на утриманні є маленькі діти, будьте пильними та уважно стежте за малечею, аби забезпечити їм безпечний життєвий простір.

Вчора до медичних закладів області потрапили шестеро маленьких сумчан. У дворічного малюка з Путивля та у чотирирічної дівчинки з Сум лікарі діагностували отруєння невідомою хімічною речовиною, вживши розчинник та капсулами миючого засобу, а п’ятирічний хлопчик з Охтирки потрапив до лікарні з хімічним опіком ротової порожнини, стравоходу, шлунку в результаті вживання хімічного розчину для чистки труб. Ще три дівчинки були госпіталізовані до лікарень з закритими черепно-мозковими травмами, струсом та забоєм головного мозку, а також з закритим перелом променевої кістки, які отримали в результаті падіння.

Наразі за кожним з цих фактів працівники поліції проводять перевірки, в рамках яких з‘ясовують причини та обставини того, що сталося. Та, аби застерегти інших батьків, опікунів та тих, хто має на своєму утриманні малолітніх та неповнолітніх осіб від нещасних випадків, правоохоронці вкотре застерігають – будьте уважними та пильнуйте за своїми дітьми. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: