У Сумах грабіжників, які серед дня відлупцювали чоловіка, піймали дорогою до ломбарду

26.05.2018

Позавчора патрульні отримали повідомлення про допомогу на вулиці Олександра Аніщенка. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що троє громадян, серед яких два чоловіка та жінка, спочатку відкрито заволоділи телефоном 38-річного чоловіка, а потім ще й побили його. Злочинці зникли в невідомому напрямку, а громадяни, які були свідками даної події, зателефонували до поліції. Вартові порядку викликали швидку, яка госпіталізувала потерпілого до нейрохірургічного відділення обласної лікарні.

Інспектори патрульної поліції оперативно опитали громадян та розпочали пошуки невідомих. Згодом на вулиці Петропавлівській охоронці порядку побачили групу громадян, які відповідали орієнтуванню. Вказані громадяни саме збиралися зайти до ломбарду. Патрульні зупинили їх та провели поверхневу перевірку, під час якої виявили у 49-річного чоловіка викрадений мобільний телефон.

Поліцейські затримали громадян та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Наразі тривають слідчі дії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: