НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС СУМИ ПРОВІВ ЗМАГАННЯ З ФРІ-ФАЙТУ

27.05.2018

26 травня в легкоатлетчиному манежі відбулися змагання з фрі-файту присвячені до першого бою за Донецький аеропорт.

Саме 26 травня в аеропорту відбувся перший бій в ході якого українські бійці відбили атаку російських окупантів. Ці змагання є своєрідним нагадуванням про мужність українських героїв, їхні подвиги, їх безстрашність та незламність.

Вперше в Сумах зустрілися збірні команди Тернопольської та Сумської областей.Також окремо були запрошені до участі кращі спортсмени дивізіону «Аматор» Київської та Полтавської областей. У видовищних поєдинках зійшлося 16 українських спортсменів у вікових категоріях 16-18 та 18+.

Залік спортсменів проходив в особисто-командних змаганнях. Підсумкові результати кожного учасника зараховувалися як кожному учаснику, так і команді. Підтримати учасників прийшли близько восьмиста чоловік, зал манежу був заповнений, а трибуни не замовкали. У рамках заходу відбулось відкриття Спортивного корпусу головою якого є Гордієнко Володимир.

Як зазначив його заступник Іван Комарицький «Спортивний корпус буде приймати активну участь в організації спортивних заходів, розвитку спорту в Сумщині та в Україні вцілому, окрім цього планується відкриття спортивних залів та пропоганда серед молоді здорового способу життя»

Привітати учасників приїхав український професійний український кікбоксер і боєць змішаного стилю, чемпіон світу з кікбоксингу за версією IAKSA, переможець і призер багатьох турнірів змішаних бойових мистецтв – Ігор Вовчанчин. У командному заліку перемогу здобула збірна команда Сумської області, яка була нагородження кубоком Спортивного корпусу та грамотою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: