ФК «Нафтовик» ліквідували

28.05.2018

Про це повідомив міський голова Охтирки Ігор Алєксєєв.

“В «Укрнафті»  прийнято рішення про ліквідацію футбольного клубу «Нафтовик». Його не буде. Все. Є рішення правління – футбольного клубу не буде. Постає питання по спортивному комплексу… Весь спортивний комплекс знаходиться у податковій заставі в державній фіскальній службі, за борги, які «Укрнафта»  повинна державі. На сьогоднішній день досягнута домовленість і почалася робота по виходу «Укрнафти» з території спорткомплексу. Їм цей об’єкт не потрібний. Вони звідти підуть», – заявив мер.

Зазначимо, що на сайті міської ради Охтирки розміщено повідомлення від 24 травня наступного змісту:

«Депутати міської ради прийняли рішення про внесення до переліку підприємств та установ, що користуються правом на оренду майна територіальної громади нашого міста на умовах, визначених для тих, що фінансуються з бюджету міста комунальний заклад Сумської обласної ради «Обласний ліцей-інтернат спортивного профілю «Барса», що в подальшому дає можливість на базі нинішнього спортивного комплексу «Нафтовик» організувати його роботу. Є ряд напрацювань та домовленостей щодо проведення ремонтних робіт спортивного комплексу за рахунок ПАТ «Укрнафта» і відремонтовані приміщення використовуватимуться для занять спортом та оздоровлення дітей».

Довідково. Футбольний клуб «Нафтовик» було засновано в 1980 році  за ініціативи керівника НГВУ «Охтирканафтогаз» Романа Рапія, який загинув у березні 1998 р. в автокатастрофі. Краще досягнення команди за ці роки  – перше місце в Першій лізі Чемпіонату України сезону 2006/2007 рр.

Джерело: okhtyrka.net

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: