НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС ПРОВІВ ЗМАГАННЯ З ОРІЄНТУВАННЯ «ЛЕБЕДИНСЬКИЙ АЗИМУТ»

28.05.2018

27 травня поблизу Лебедина відбулися змагання зі спортивного орієнтування «Лебединський азимут». Вже другий рік поспіль зі всієї Сумщини з’їжджаються любителі перевірити себе на витривалість та вміння орієнтуватися на місцевості. Цього року участь у змаганнях взяло близько 100 чоловік. Учасники змагань самостійно, лише за допомогою детальної карти повинні були протягом певного проміжку часу подолати трасу, прокладену незнайомою місцевістю. «Сьогодні присутні учасники, що брали участь вперше та вже досвідченні спортсмени, проте всі вони отримали масу задоволення.

Наймолодшому учаснику було всього лише 6 років, проте він йшов на рівні з іншими. Порівняно з минулим роком кількість охочих позмагатися значно збільшилася, молодь стала більше долучатися до спорту.» – розповідає голова Національного корпусу Лебедин Сергій Демченко. Учасники змагалися у різних групах: kids (діти – новачки до 10 років з батьками), open (новачки – чоловіки та жінки, молодь та дорослі), чоловіки/жінки – до 12 років , чоловіки/жінки – до 14 років, чоловіки/жінки – до 16 років, чоловіки/жінки – до 18 років, чоловіки/жінки – до – 21 року, чоловіки/жінки – до 40 років, чоловіки/жінки – до – 55 років.

Перед стартом кожен учасник отримав карту, по якій повинен був зорієнтуватися, варто зазначити, що максимально допустимий час для подолання дистанції – 1 година 40 хвилин, окрім цього на результат учасників змагання вплинула кількість знайдених та відмічених точок на карті. Після змагань учасники та гості мало змогу відпочити на природі та скуштувати смачну польову кухню. Переможців було нагороджено медалями та грамотами, а також усі учасники змагань відзначені грамотами за участь та отримали заохочувальні призи від організатора змагань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: