У сумському супермаркеті вкрали елітний алкоголь

29.05.2018

За минулі вихідні та святкові дні поліцейські Сумщини розкрили 7 крадіжок чужого майна.

Так, на крадіжках мобільного телефону із сумки потерпілої та пляшки елітного алкоголю з торгівельного закладу «погоріли» двоє жителів обласного центру 32 та 21 років відповідно.

Одразу три крадіжки чужого майна розкрили поліцейські Кролевецького району. У першому випадку, на двох крадіжках з нежитлового будинку рідного брата попався 33-річний житель одного із сіл району. Користуючись вільним доступом до помешкання, чоловік виніс із будинку телевізор, мотокосу та сотню сіток для картоплі. Поліцейським вдалося виявити та вилучити частину з викраденого і повернути потерпілому. Тепер зловмиснику, крім зіпсованих родинних стосунків, загрожує ще й кримінальна відповідальність за скоєні майнові злочини. У другому випадку на крадіжці велосипеда місцеві правоохоронці викрили 52-річного односельця потерпілої. І в цьому випадку поліцейським вдалося відшукати та повернути власниці викрадене майно.

А поліцейські Великописарівського та Середино-Будського районів розкрили крадіжки двох бухт поливного шлангу, металевих виробів та 160 літрів дизпалива.

За всіма даними фактами скоєних крадіжок в поліції відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі наразі з’ясовують подробиці скоєних правопорушень та перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: