Поліція презентувала новий онлайн-сервіс

29.05.2018

У Сумах презентували сервіс bezpechne.community, який покликаний спростити і розширити взаємодію правоохоронців і громадян за допомогою сайту «Взаємодія поліції і суспільства».

Цей ресурс – інтерактивна багатофункціональна карта, яка допомагає побудові зручного зв’язку між поліцією і громадами міст і селищ України. За допомогою сайту можна: задати питання поліції та отримати відповідь на нього; подивитися питання і відповіді сусідів. Ще два сервіси будуть запущені найближчим часом: можна буде дізнатися, хто ваш дільничний інспектор і прочитати інформацію про цікавий вам мікрорайон. Уже визначилися найпопулярніші питання, з якими звертаються відвідувачі: «Як відбувається процес евакуації неправильно припаркованого автомобіля? Як включити мій двір (найближчий парк або сусідній провулок) у маршрут патрулювання поліції району? Чи можна перевозити велосипед у громадському транспорті? Все про неправильну парковку».

Сервіс орієнтований на рішення неоперативних питань, які потребують відповідей-роз’яснень. Сайт не є аналогом 102. Розробники звертають увагу на те, що зараз сайт працює в тестовому режимі й триває його наповнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: