У Сумах “клієнти” наркодиспансеру дошкуляють гучними посиденьками

30.05.2018

Останнім часом жителі деяких районів Сум стали масово скаржитися до міськради на порушення громадського порядку на вулицях любителями посидіти за чаркою на свіжому повітрі.

Так, жителі вул. Г.Кондратьєва і Металургів звернулися до депутата свого округу Ірини Рибальченко з тим, що в їх районах практично щодня ввечері і навіть протягом дня у дворах, на дитячих і спортивних майданчиках розпивають спиртні напої.

Наприклад, у районі будинків №№175, 176/1, 171, 171а і в районі спортмайданчика біля БЦ “Олімп” постійно влаштовуються такі посиденьки, при цьому гуляки нецензурно висловлюються, порушують громадський порядок і залишають після себе купи сміття. Такі ж ситуації періодично виникають і на спортмайданчику між СНАУ та вул. Г.Кондратьєва, 154, а також в районі вул. Металургів, 17, де “клієнти” наркодиспансеру, що виходять після “лікування”, мало не з самого ранку розпивають спиртні напої, шумлять, лаються і смітять, чим неабияк псують життя мешканцям прилеглих будинків №№9-17 на вул. Металургів.

На останній сесії Сумської міськради Ірина Рибальченко виступила з депутатським запитом, в якому звернулася до керівництва патрульної поліції і Нацполіціі міста з проханням посилити патрулювання цих територій і притягнути порушників до адмінвідповідальності за розпивання спиртних напоїв та появу в громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: