Справу про звільнення директора школи розгляне Шосткинський суд

30.05.2018

Як повідомили в Кролевецькому районному суді, 25 травня представником позивача було заявлено відвід судді з тих підстав, що представник відповідача начальник відділу освіти Кролевецької РДА громадянин Ж. є присяжним Кролевецького районного суду Сумської області. Ухвалою суду від 25 травня заяву представника позивача про відвід судді задоволено та відведено суддю Моргуна О.В. у даній справі.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи з інших підстав неможливо утворити новий склад суду для розгляду справи. Згідно з ч. 4 ст. 31 ЦПК України передача справи з підстави, передбаченої пунктом 2 ч. 1 цієї статті, здійснюється на підставі розпорядження голови суду на розгляд суду, найбільш територіально наближений до цього суду. Найбільш територіально наближеним до Кролевецького районного суду є Шосткинський міськрайонний суд Сумської області. Тож, на підставі виданого розпорядження в.о. голови суду справу передано до Шосткинського міськрайонного суду Сумської області.

Нагадаємо, позивачка, у поданому нею позові, просить скасувати наказ відділу освіти Кролевецької районної державної адміністрації про її звільнення з посади директора Спаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів як незаконний та поновити її на посаді.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: