Водія “Toyota Camry” оштрафували більш ніж на 40 тисяч

31.05.2018

Патрулюючи вулицю Покровську, за порушення ПДР, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Toyota Camry. Коли водій почав спілкуватися з поліцейськими, у нього помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Від освідування 49-річний чоловік відмовився у присутності двох свідків. Крім того, він не мав водійського, адже був позбавлений його. За наявними базами з’ясувалося, що лише протягом півроку це вже третій випадок, коли патрульні поліцейські зупинили громадянина напідпитку.

Цього разу все відбулося за тим же сценарієм — охоронці порядку склали на нього протокол за ч. 3 ст. 130 (керування в стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, за відмову від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) КУпАП. Чоловіка відсторонили від керування транспортним засобом.

Санкція ч.3 ст.130 КУпАП передбачає штраф у розмірі 40 800 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: