Подробиці затримання вбивці сумського таксиста

01.06.2018

Вбивця сумського таксиста хотів втекти до Росії.

Нагадаємо, що 28 травня в Сумах на вул.Петропавлівській сталося вбивство. Водій, який керував автомобілем «Шкода Октавія» під час конфліктної ситуації, яка виникла на дорозі, сокирою вдарив іншого водія, після чого втік. Від отриманих травм чоловік помер. Поліція розпочала оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розшук зловмисника. У результаті скоординованих дій поліції Сумської та Донецької областей він був викритий і затриманий. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Сумській області.

У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за статтею «Вбивство», поліцейські встановили особу зловмисника. На його розшук був зорієнтований весь особовий склад поліції Сумщини. Відповідні орієнтування були також надіслані і до інших регіонів України. У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів його вирахували і затримали на території Донецької області.

«Була отримана інформація, що людина, яку ми розшукуємо, може перебувати на території Донецької області, — коментує Руслан Пиняга, заступник начальника ГУНП в Сумській області, — ми зв’язались з колегами із Донецької області. Було встановлено, що зловмисник переховується в одному з приватних готелів. Там його і затримали. Спрацювали чітко. Зловмисник навіть не встиг вчинити опір. За наявною інформацією, він мав наміри перетнути державний кордон України».

Затриманому 40 років. Він уродженець Недригайлова. Мешкає в Сумах. Аби уникнути викриття, після скоєння злочину власний автомобіль залишив у свого приятеля в Сумах, а сам вирішив втекти. До того ж під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили і вилучили автомат та набої до нього.

Наразі транспортний засіб вилучено. Зловмиснику оголошено про підозру за ознаками ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: