Володимир Пилипейко привітав дітей Центру реабілітації зі святом і пообіцяв допомогти у придбанні необхідної техніки

01.06.2018

Депутат Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимир Пилипейко привітав вихованців Шосткинського центру соціально-психологічної реабілітації із Днем захисту дітей та початком літа. Обласний обранець давно і постійно підтримує центр реабілітації і дітей, які опинились в складних життєвих обставинах. Колектив працівників і вихованці, які радіють кожному візиту Володимира Юрійовича, підготували душевний та по-домашньому теплий концерт.

«Дорогі діти! Я вітаю вас із першим днем літа та Міжнародним днем захисту дітей. Сьогодні ваш день. Хочу побажати, щоб у ваших серцях завжди світилося сонечко, ваші душі завжди були наповнені теплом, добротою і щедрістю!» – звернувся до вихованців центру Володимир Юрійович і передав дітям подарунки та солодощі.

Хлопці швидко розхапали м’ячі, тенісні ракетки та конструктори. Дівчата – скакалки та настільні ігри. Усі дякували депутатові за таке різнобарв’я.

«Спасибі, що прийшли до нас на свято, що не обходите своєю увагою і ласкою тих маленьких громадян, життя яких не схоже на добру казку. Дякуємо, що Ви розумієте, що від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної дитини, а значить, і доля нового покоління українців», – говорили під час свята вихователі.

Керівництво центру реабілітації звернулося до депутата з проханням допомогти в придбанні професійної пральної машини і п’яти моніторів для комп’ютерів, яких не вистачає в комп’ютерному класі. Володимир Пилипейко обіцяв посприяти виділенню коштів з обласного бюджету для вирішення необхідних питань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: