На хабарі затримали військових посадовців 

02.06.2018

Діючий керівник відділу по Сумському прикордонному загону разом із колишнім керівником одного з підрозділів Східного регіонального управління ДПС України вимагали від військовослужбовця Сумського прикордонного загону гроші за призначення його на посаду.

Зловмисників затримали відразу після отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 12 тисяч доларів США. Передача коштів відбувалася у Харкові.

2 червня уповноважені особи військової прокуратури Харківського гарнізону об’єднаних сил спільно зі слідчими Відділу спецполіції ГУНП в Харківській області, співробітниками Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України за підозрою у скоєнні злочину затримали зловмисників. Оперативні слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зараз вирішується питання про повідомлення даним особам про підозру та вручення клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: