У Шостці опозиціонери влаштували місцевій малечі неймовірне дитяче свято

03.06.2018

Малечі Шостки влаштували справжнє свято – гостинні аніматори, рухливі ігри в колі друзів, оригінальне шоу мильних бульбашок, аквагрим і безліч захоплюючих конкурсів. А ще – вдосталь безкоштовного морозива та заохочувальні подарунки найактивнішим учасникам дійства. Таке свято організували для місцевих дітлахів депутат обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимир Пилипейко та шосткінська міська організація ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.

«Ми маємо дбати про підростаюче покоління постійно, а не лише у День захисту дітей. Утім, не відходимо і від традицій, тому вирішили першого червня подарувати малечі свято, гарний настрій і тепло своїх сердець. Ми намагалися, аби дітям наш захід сподобався. Загалом же для нашої політичної сили всі питання, що стосуються найменших жителів – у пріоритеті. І ми продовжимо робити все для того, щоб діти відчували себе захищеними і жили щасливо», – зазначив Володимир Пилипейко.

А дійство й справді вийшло яскравим, різнобарвним. Найголовніше – що навкруги лунав дитячий сміх. Раділи й дякували організаторам батьки. Так, Ірина, мама 4-річного Богданчика сказала, що мало нині людей, які просто так, від щирого серця можуть подарувати дітям свято. «Нажаль, все більше політики, бруду, негативу. А тут сонячно і радісно. І, до речі, Володимир Пилипейко вже не перший раз дарує такі хвилини радості дітям, тому ми, шосткинці, йому за це дуже вдячні».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: