Микола Клочко: бажаю малюкам здоров’я, безтурботного дитинства і щасливого життя

03.06.2018

Очільник  області в міському пологовому будинку вручив свідоцтва про народження щасливим батькам п’яти дітей, які народилися напередодні Міжнародного дня захисту дітей

«Народження дитини – це, мабуть, найважливіша подія в житті. Я сам батько, і в 2007 році, коли народився мій син, ми багато часу приділили, щоб отримати цей документ, – говорив Микола КЛОЧКО. – Та державна політика, яка зараз впроваджується Міністерством юстиції в Україні та на Сумщині, є дуже позитивним прикладом надання населенню якісних послуг».

За словами голови облдержадміністрації, минулого року в області народилося майже 7 тисяч немовлят. 61% батьків отримали свідоцтво про народження дітей ще у пологовому будинку. У 2018 році ця цифра вже складає 77%.

«Я бажаю, щоб родини ваші були міцними, щоб ви і ваші діти відчували любов і підтримку одне одного», – звернувся Микола Клочко до батьків новонароджених немовлят.

Привітала дітей та батьків і начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Сумській області Наталія ДУДНІКОВА. Побажала малюкам і батькам міцного здоров’я і родинного затишку.

Сергій та Оксана ІВАШКІНИ – щасливі батьки маленького Єгора. Розповідають, що народжували разом, це були партнерські пологи.

«Довго готувалися до цього, дитина перша, довгоочікувана, – говорила Оксана Івашкіна. – Про те, що можливо отримати свідоцтво про народження в пологовому будинку, дізналися від лікарів. Ми дуже вдячні, адже нас позбавили зайвого клопоту. Спрощена процедура видачі свідоцтва справді спрощує наше життя».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: