У Сумах водія-порушника на “Ауді” знайшли через пост у Фейсбуці

03.06.2018

Днями сумчанин Володимир Лободін оприлюднив у Фейсбуці інформацію про водія “Ауді”, котрий на перехресті вулиць Металургів та Івана Виговського рушив на червоний сигнал світлофора.

Як повідомив сьогодні прес-секретар патрульної поліції Олег Сологуб, правоохоронці оперативно відреагували на опубліковане відео, розшукали і оштрафували порушника.

“31 травня, в соціальній мережі Facebook був опублікований відеоматеріал з порушенням ПДР (https://www.facebook.com/lobodinvn/posts/809556305900232, Владимир Лободин (Vladimir Lobodin)), в якому водій легкового автомобіля AUDI перетинає перехрестя на червоний сигнал світлофора, водночас рухаючись зі смуги, яка дозволяє рух лише ліворуч.

Для з’ясування всіх обставин та оформлення адміністративних матеріалів був орієнтований весь особовий склад батальйону управління патрульної поліції в Сумській області.

2 червня, вранці, патрульні виявили та зупинили вказане авто. За кермом знаходився 24-річний сумчанин. Він підтвердив, що був за кермом автомобіля на момент порушення ПДР, але не зміг пояснити причину своєї поведінки. Водій неодноразово вибачався за свої дії, тому, що дійсно усвідомив, що міг створити аварійно-небезпечну ситуацію.

Патрульні винесли йому постанову за ч.2 ст.122 (проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі 425 гривень. Цього ж дня чоловік сплатив штраф через мобільний термінал.

Патрульна поліція Сумщини дякує громадянам, яким не байдужий стан безпеки дорожнього руху в обласному центрі, але водночас закликає звертатися на лінію 102 для більш ефективного та швидшого реагування на правопорушення!”, – написав Олег Сологуб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: