У Сумах відбувся традиційний фестиваль вуличної культури Sumy Extreme Style-16

04.06.2018

Традиційно, у перші дні червня у Сумах пройшов фестиваль вуличної культури Sumy Extreme Style – 16. Цьогоріч екстремали зібрались до парковки ТРЦ «Мануфактура» 3 червня, не дивлячись на похмуру погоду.

На екстрим-майданчику свої вміння презентували роллери, BMX-ери, фіксери та вуличні танцюристи у стилі брейкінгу та хіп-хопу.

«Цього року відвідувачів було близько 2000 осіб. Учасників фестивалю — близько 80, в тому числі, із Харкова, Києва, Запоріжжя. Підготовка до фестивалю тривала протягом 2-х останніх місяців командою із 8 організаторів та 30 волонтерів», — зазначає Кирило Бурлака, організатор фестивалю.

За його словами, цього року маленьких новачків-BMX-ерів стало ще більше.

Окрім виступів учасників, ввечері із екстремалами фестивалили виконавці Еля Паніка, Zombo та Тулим.

У рамках фестивалю художники протягом дня працювали над графіті. У програмі зазначали, що розмальовувати будуть тролейбус, як і минулого року.

«На жаль, цьогоріч нам не вдалося розмалювати тролейбус. Комунальне підприємство хоча й спочатку погодило нашу ідею і мало надати нам транспорт, проте відмовили, аргументуючи тим, що не можуть надати через зношеність», — повідомляє Кирило Бурлака.

Організаторами заходу є активісти ГО «Молодіжне об’єднання Extreme Style».

Джерело: http://sumypost.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: