Лідер будівництва дорожніх комунікацій ТОВ “Сумимостобуд” відремонтує міст на Горького

05.06.2018

Компанія “Сумимостобуд”, яка є лідером будівництва дорожніх комунікацій Сумської області,  виграла тендер на проведення ремонту мосту через річку Сумка в напрямку вулиці Горького у Сумах.

“Даний об’єкт було побудовано ще у 1962 році. За цей час, згідно з висновками технічного обстеження, на мосту виявлено часткове руйнування асфальтобетонного покриття тротуарів, бордюрного огородження і захисного шару бетону залізобетонної плити проїжджої частини, корозія металевих елементів, елементів опорних частин, руйнування бетону ригеля опор з оголенням арматури. Руйнування виявлені і на підходах до нього.

Тому в ході робіт буде повністю демонтоване дорожнє покриття і тротуар, аж до ферм і замінено на нове. Елементи ферм, які мають пошкодження, також будуть замінені, а самі металеві конструкції, після обробки піско-струйним апаратом та покриття відповідними матеріалами, приведені до належного експлуатаційного виду. Ще будуть відремонтовані і посилені дефектні ділянки несучих конструкцій, а також зроблене водовідведення, кріплення укосів і конусів підвалин мосту.

На час ремонту, рух по мосту буде перекритий, і направлений через проспект Шевченка. Роботи розпочнуться у липні, і будуть завершені у вересні.

Як завжди, головний принцип нашої компанії при реалізації цього проекту – якість виконання робіт, щоб задоволеним лишилися і замовник в особі Департаменту інфраструктури так і всі мешканці та гості Сум!” – йдеться у повідомленні на офіційній Фейсбук-сторінці ТОВ “Сумимостобуд”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: