П’яний молодик побив матір і депутата сільради

05.06.2018

Резонансна подія сталася на Роменщині: чоловік напідпитку вдерся на подвір’я до матері й відлупцював її палицею. Коли жінка втекла, почав переслідувати, а згодом “дав на горіхи” й місцевому депутатові, який хотів його втихомирити.

39-річний житель одного із сіл району, добряче випивши, прийшов до своєї матері. Побачивши її на подвір’ї з онукою, почав сваритися. Під час словесної перепалки побачив у дворі палицю, схопив її та кинувся лупцювати матір. Жінка разом з онукою втекли й заховалися у дворі в сусідів.

Чолов’яга ж не вгамувався та почав гамселити по вікнах материного дому. Як повідомляють у прокуратурі, шкоди завдав на понад півтори тисячі гривень. Далі ж вирушив до господарства, де жінка з онукою ховалися. Проте хвіртка була зачинена зсередини, тож чоловік, довго не думаючи, почав бити кулаками по воротах та паркану, зігнувши 18 листів металопрофілю. Завдав шкоди на 4 тисячі 392 гривні.

Коли селянин гамселив ворота, до нього підійшов депутат сільської ради й зробив зауваження. Чоловік кинувся з кулаками й на нього.

Жителя району звинуватили в учиненні хуліганства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та було пов’язане з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії. Тож, за вироком суду, його засуджено на 6 місяців арешту, повідомили в Роменській місцевій прокуратурі.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: